Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tudtok ajánlani?

Mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Életmódot szeretnék váltani, tudom hogy hogyan kéne elkezdenem, miket kéne elhagynom és mik azok az ételek amiket ennem kéne, de anyukám olyan ételeket főz amik nem felelnek meg annak, ahogyan nekem táplálkoznom kéne. Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy milyen ételek azok, amikhez a hozzávalókat olcsón be tudnám szerezni? 16 éves tanuló vagyok, így nem tudok túl sokat szánni még plusz ezekre a dolgokra is.

Még annyi kérdésem lenne, hogy iskolába milyen ételeket tudnék magammal vinni, vagy esetleg mik azok, amiket reggel iskola előtt a boltban is meg tudok vásárolni?

Segítségeteket előre is köszönöm!

16/L

165cm, 63kg (tudom, így nem hangzik soknak, de mégis van rajtam felesleg)

2015. dec. 16. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
A táplálék az csak is szerves eredetű. Nincs szükség semmiféle életmód váltáshoz, ha ez után kerülöd az agyon tartósított élelmiszereket, (szalámik, kekszek stb) A tojás és a füstölt szalonna az még elvileg tiszta! Ha a táplálékot alaposan megrágod, az emésztésed egy idő után rendbejön.
2015. dec. 16. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!