Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek vagy szedjek, hogy...

Mit egyek vagy szedjek, hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Már rengeteg mindent kipróbáltam, de semmi. Táplálékkiegészítő, különböző vitaminok, egészségtelen kaják,amitől általában az ember hízik, de rám egy deka sem jött. 8 hónappal ezelőtt mikor a kislányomat szültem voltam 46kg. Azóta meg csak fogyok. Már nem merek mérlegre állni sem. Ha valaki tud valami jót, kérem írja meg! Előre is köszi!
2010. márc. 23. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, hogy a hízáshoz nem elég a többet evés, hanem mellette intenzíven kell mozogni, hogy a szervezet több kalóriát tudjon elraktározni. Mellesleg ha szerekkel érsz el gyors hízást, akkor rengeteg striád lesz, ami nagyon csúnya.
2010. márc. 23. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Terhesség előtti súlyod hasonló? Magasságod? Ha valami markáns különbség van súlyban irány a doki. Kivizsgálás, hormonszintek,köl. tekintettel pajzsmirigyre, esetleg liszt, tej stb érzékenység kialakulása. Szóval sürgősen doki!
2010. márc. 23. 15:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt is gond volt a súlyommal. 40kg-ról kezdtem. A kislány 2 és fél kg-al született, na meg a magzatvíz, stb. és ezután még fogytam. 155 körüli magas vagyok, és nem vagyok liszt v. tej érzékeny. A doki csak vitaminokat ír fel.
2010. márc. 23. 16:45
 4/7 anonim válasza:
milyen törpe csontváz vagy te
2010. márc. 23. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:

egyél mindennap legalább!!! félkilo mézes vajas fehér kenyeret!

én híztam tőle egy hét alatt 3 kilót.

2010. márc. 23. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ez a gondom, NEM TUDOK MEGHIZNi. Igaz en 156 cm vagyok 43-44 kg-mal. Probaltam szedni midnent, enni amennyit scak birok. Az orvosok azt mondtak,hogy orokoltem. Nyugodjon apum volt ilyen. Azota nem csinalok semmit. Beletorodtem. De azert a mezes-vajas kenyeret kiprobalom.
2010. márc. 24. 09:39
 7/7 anonim válasza:
Sok kis anorex törpe te jó ég
2010. márc. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!