Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szedjek hogy egyenes...

Mit szedjek hogy egyenes arányosságban hízzak az izmaim növekedésével? (lent leírtam mindent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 57 kg, 175 cm.

Heti 5-ször járok le kondiba, immár fél éve.

Látom magamon az eredményt, de azt is látom, hogy a testemnek nincs mire építeni, úgy értem, hogy nincs rajtam felesleg, ami át tudna alakulni.

Az evésem az úgy néz ki, hogy

Reggeli: 3 dl Tej + CPX phospate transport + gabonapehely

Tízórai: 1-2 szendvics + szénhidrátban gazdag keksz

Ebéd: Ebédhez kb 3 körül jutok, ez mindig változó, de szinte minden nap csinálok rizst, akármi is van.

Uzsonna: 3 dl Tej + CPX phospate transport + 1000mg C vitamin + 1000 mg Calcium, Magnesium, Zink + Mega Amino 3200 + DHEA (ezeket edzés előtt)

Uzsonna második felvonás: Edzés után általában tojás.(kb 5 db)

Vacsora: 1-2 szendvics.

Milyen tömegnövelőt szedjek, hogy hízzak, vagy egyáltalán mire van szükségem?

2009. okt. 1. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
CPX phospate transportot már fél éve folyamatosan nyomod?
2009. okt. 1. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

"Látom magamon az eredményt, de azt is látom, hogy a testemnek nincs mire építeni, úgy értem, hogy nincs rajtam felesleg, ami át tudna alakulni."

Ez ilyen best of beszólás, nagyon röhögök!

2009. okt. 2. 08:53
 3/5 anonim válasza:
egyé répát he
2009. okt. 2. 09:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Nem fél éve.. 1 hónapja.

Másodiknak: Tisztában vagyok, hogy nem a háj/zsír alakul át, de nem tudtam máshogy megfogalmazni.

Harmadiknak: Sok f*szfej kocka 0-24-be tolja a szgépezést, miért nem azoknak adsz ilyen fantasztikus tanácsot? Miért pont nekem kell, akiben van annyi, hogy lejárok rendszeresen? Mindegy is teljesen, eszed az pont annyi van amennyi látszik ebből a megnyilvánulásodból..

2009. okt. 2. 18:09
 5/5 Gyakor ***** válasza:
Alig van fehérje az étrendedben azt az 5 tojást leszámítva. Rántotta, halak, szárnyashúsok, túró, ezeket nyomassad, így jóhogy nem nőlsz.Szénhidrátnak meg tészta, rizs többségében.Ez a "átalakul izommá" dolog ez meg kamu:D
2009. nov. 1. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!