Milyen szert szedjek vagy éppen mit egyek hogy hízzak?
Figyelt kérdés
sosem voltam egy vastag csaj de mégis eljött az a pont az életemben amikor úgy érzem hogy hízni szeretnék.162 cm és 47 kiló vagyok.két gyermeket szültem és sajnos ami kiló feljött az el is ment.mit tegyek?legalább 55 kiló szeretnék lenni mert akkor jól éreztem magam a bőrömben!!!!!!!!!!azt hozzáteszem hogy olyan alkat vagyok aki mindent ehet töménytelen mennyiségben és akkor sem hízik!2009. okt. 14. 09:36
1/5 anonim válasza:
A helyzet ismerős, csak annyi a különbség, hogy nekem a 164 cm-mhez társul a 47 kg. Amit ajánlani tudnék neked, az az esti nassolás, a nyáron minden egyes este valami fincsivel leptem meg a párom (puding mindenféle változatban és ízben, sütik, krémek stb.) Ez felhozott pár kg-t (ami sajnos le is ment, egy stresszesebb időszakban). A másik dolog a napi sokszori evés. Ne feledd, hogy kiegyensúlyozott étrenddel csodákat lehet elérni!
2/5 anonim válasza:
Az egyik kollégámnak a Magne-B6-tól sikerült híznia, bár neki nem ez volt a célja. Kúraszerűen szedte, a B-vitamin étvágyat csinált, és ő evett is, fel is ugrott rá pár kiló.
3/5 A kérdező kommentje:
köszike!!!!!!!!!akkor magne b6-tot megpróbálom
2009. okt. 14. 09:52
4/5 anonim válasza:
a béres csepp is étvágynövelő (a gyerekeimnél tapasztalom), ill. egy ismerős is "megvaskosodott" tőle, mikor enni kezdte.
5/5 anonim válasza:
Paradox módon én fizikai munkavégzést/edzést javaslok. A test ilyen megerőltetése 50%-kal is növelheti az ember étvágyát! Ugyan többet égetünk, de a raktárak is töltődnek! Az edzés során izmok fejlődnek, amik sűrűsége jóval meghaladja a zsírokét, így kevés "észrevehető" módon gyarapszik testsúlyunk.
Természetesen a napi többszöri étkezés ugyancsak javasolt: amellett, hogy többet lehet így enni, nem terheljük túl az emésztőrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!