Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez miért van?

Ez miért van?

Figyelt kérdés
18 èves vagyok. A súlyom 45-50 között mozgott az utóbbi időben de mostanában nem tudok enni mert ha eszek akkor fáj a hasam. Gondoltam biztos össze van szükülve a gyomrom mert az idegesègtől nem sokat ettem.. Nade már ma ott tartok, hogy nem tudok megenni szinte semmit egèsz nap megeszek 2-3 kisebb pèksütemènyt vagy egy joghurtot meg egy csokit ennyi az egèsz napos kajám. Fōtt ètelt már nem tudok enni mert rosszul leszek tőle talán a leveseket mèg jobban elviselem. Már nem tudom vissza hozni az 50 kgot csak fogyok . Most jelenleg 44kg vagyok de a párom azt mondja hogy kilátszik a gerincem, a medencecsontom, a szegcsontom, ès a botdáim. Ènis látom, hogy egyre vèkonyabb vagyok de nem akarom bevallani magamnak vagyis nem tulajdonítok neki nagy jelentősèget mert mindígis vèkony voltam. Mèg anno az oviban nagycsoportos koromban is csak 25 kg voltam. De inkább az aggaszt, hogy fáj a hasam nem egyfolytában de gyakran fájdul meg 10-15 percig görcsöl aztán elnúlik. Ennèk èn de ha megiszok egy pohár kakaót akkor már görcsöl ès nem birok tovább se innj se enni.. Kèrlek segítsetek nem akarok orvoshoz menni mert tudom hogy azt mondaná erőltessem magamba a kaját ès majd hízok de nem negy, hiába próbálom.
2015. nov. 15. 05:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj csak el, nem mond ilyet az orvos, hogy erőltess magadba ételt, hanem elküld kivizsgálásra, hogy mi okozza. Ha állandóan görcsöl hasad, akkor ott valami gond van, lehet, hogy csak ételérzékenység, de más, többféle oka is lehet. Ki kell vizsgáltatni, mielőbb keresd fel a háziorvosodat.

Engem is elküldött vérvételre, hasi ultrahangra, gasztroenterológushoz, amikor hasonló problémáim voltak, nem tudtam enni és sokat fogytam.

2015. nov. 15. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet savasodás, vagy allergia, vagy millió más dolog, ahhoz, hogy tudd el kell menni kivizsgálásra.
2015. nov. 15. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csak règebben is volt ilyen, akkor nem görcsölt de fájt tesóm elvitt ultrahangra meg mindenhova aztán a vègèn azt mondták biztos sokat idegeskedek mert nem látnak semmi bajt. Ès neked vègül mi volt a baj?
2015. nov. 15. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy reflux, de az is lehet, hogy fekélyem is volt, mert nagon fájt a gomorszájamnál és szinte semmit nem kívántam enni, 3 hét alatt 8 kilót fogytam. Nem akartam gyomortükrözést, mivel a reflux gyógyszerre eltűntek a tüneteim, visszajött az étvágyam és visszahíztam másfél hónap alatt az elvesztett kilóimat.
2015. nov. 15. 15:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahha értem, de akkor már nincs semmi baj? Csak gyógyszert kellett szedned, és elmúlt?
2015. nov. 16. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!