DB01 kérdése:
Szeretnek leadni egy par kilot. Hogyan tegyem ezt meg ha nem terhelhetem nagyon a labam?
Figyelt kérdés
Par hettel ezelott volt egy terdmutetem. Mar 3eves korom ota letszuksegletem a sport. Megis latszik rajtam, h nem sportlotam egy ideje. Ez 10kg felesleget jelent. Ki mit ajanl, mit tudok tenni annak erdekeben h visszanyerjem az alom alakomat?2015. okt. 29. 11:51
1/2 anonim válasza:
Az étrend a legfontosabb, tornázni pedig a láb terhelése nélkül is lehet, pl. fekve. Akár az egészséges lábat is edzheted, miközben fekszel.
2/2 anonim válasza:
Úszás, vízi aerobic, edzőgépek a teremben, szinte mind, ami nem a futópad, bicikli és evezőpad. Ezek terhelik a térdet de combot, felsőtestet lehet edzeni attól még. Az ellipszis meg majdnem felér a futással, és nem terheli a térdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!