Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Harcosok étrendjével nincs...

Harcosok étrendjével nincs semmi gondom csak annyi? A többi lent

Figyelt kérdés
hogy reggel nem szabad enni mert a tegnap esti kajálásból méregtelenít addig oké de én most kezdtem el és tegnap este nem ettem.. szóval most mi legyen a teendő?
2015. okt. 28. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldöntened... Én mindig eszem, ha éhes vagyok. Van, aki jól bírja az éhezést, mások szédelegnek. Ha fontos munkát kell végezned s nem bírod, nyilván egyél. Nem ismerem a körülményeidet.

Nem kellett volna úgy elkezdeni, hogy előző este nem eszel, ha nem bírod az ilyen rövid böjtöket sem. Ha bírod, akkor pedig mi a kérdés?

Amúgyis meg van engedve napközben pár falat. Én nem így eszem s az igazi időszakos böjtöket preferálom, nem tudom pontosak, mi és mennyi ez, utána kéne nézned. Biztos van, akinek jó ez, én pokolian éhes leszek, ha keveset eszem s az nem extrém zsíros, bizonyára az inzulinszint megdobása miatt. Jobb a nemevés. De nem vagyunk egyformák :)

2015. okt. 28. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Kihúztam :D ettem egy zöldség levest meg egy almát és sok vizet iszok és sokszor rámtör az éhség de aztán egy 20perc mulva elmúlik :) gondolom megoldja a szervezetem
2015. okt. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!