Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szinte folyamatosan, heti...

Szinte folyamatosan, heti 3-4x is hasmenésem van, alig bírok már valamit megenni, mitől lehet? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés

Egy ideje sokat fogytam, mondhatni túl sokat de ez az állapot már megoldódott, elértem az egészséges testalkatot. Egy ideje viszont egyre kevesebb ételt bírok megenni, régebben kb. kilószámra ettem a zöldségeket, de mostmár puffadok tőlük, hasmenésem lesz stb. Sokszor egy egyszerű teljes kiőrlésű kenyér-csirkemellsonka-zöld tea kombótól is bajom van.

Nem fogyasztok sok tejterméket, a kávét növényi/laktózmentes tejjel iszom, a sajthoz pedig eszek laktáztablettát.

Mit csináljak? Mi lehet ez?

2015. okt. 27. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Majd ő megmondja.
2015. okt. 27. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Esetleg valaki, aki tapasztalt hasonlót?

Tervezem hogy elmegyek

2015. okt. 27. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

A kenyértől simán lehet bajod, sokan nem bírják a glutént.

Nyilván ki kell vizsgáltatni, ha tudni akarsz valamit, még ha találsz is valakit hasonló gondokkal, lehet egészen más az ok.

Én kicsit kísérleteznék, mitől vagyok rosszul s azt nem enném. A glutént elhagynám, esetleg a laktózt és a laktózmentes tejtermékeket is (van, aki nem bírja a menteseket sem) s megnézném, mi történik.

A zöldségeknél már az is lehet, hogy tönkrement a bélflórád vagy valami... De sokan tapasztalják, hogy bizonyos zöldségek bizonyos kombinációban rosszat tesznek nekik (sokan puffadnak a hüvelyesektől, egyesek a káposzta+zsír kombótól, ilyesmik)...

2015. okt. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!