Mivel helyettesíthetem a teljes kiőrlésű kenyeret?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, és nem is eszem sok kenyeret meg tésztát. Itt azzal van a problémám, hogy én nem ehetek teljes kiőrlésű kenyeret se más milyen tészta félét ami rozs lisztet tartalmaz mert allergiás vagyok rá. Nincs fulladási tünet vagy ilyesmi, de volt rá példa, hogy anyáméknál vacsoráztam félbarna kenyér csücskét ettem "ennyi csak nem árthat" címmel és másnap reggelre beduzzadt mindkét szemhéjam úgy h nem tudtam kinyitni a szemem hurrá... egyből gyógyszerek és 4 csodálatos óra után a duzzanat enyhült. Kérlek segítsetek milyen kenyeret ehetnék amelyben nincs rozsliszt, se búzaliszt.2015. okt. 25. 11:30
1/1 anonim válasza:
Vannak gluténmentes lisztek és kenyerek. Nekem az se jó, mert túl szénhidrátos. Ehetek magkenyeret, olajos magvakból, de igazából nagyon könnyű kenyér nélkül enni, annyi étel van.
A párom nagyon kenyeres volt, mindenhez kenyeret evett. Amikor elhagyta a glutént, ezt a szerepet a rizs vette át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!