Ismertek Limited Nutrition - Whey Protein-hez hasonló fehérjeport?
Úgy pár száz márkanéven árulnak még hasonlót. Bármelyik táplálékkiegészítő boltban kapsz. Itthon népszerű, de drága, hazai márkák a Biotech USA és a Scitec nutrition, ezeket sok helyen boltokban is árulják, még Auchanben vagy Tescoban is szokott Biotech lenni, de van saját láncuk is. Ezen kívül rengeteg webshop árul ilyen termékeket. Ha nem akarsz sokat fizetni, akkor érdemes kevésbé felkapott, de minőségi márkát választani, pl. Stillmass, Myprotein, stb.
Azt ugye tudod, hogy nincs különösebb hatása? A csirkemellre sem szokták azt mondani, hogy hatása van. Egyszerű koncentrált tápanyag, semmi több. Olyan, mint a kristálycukor, csak ebben a fehérje van koncentrálva a cukor helyett. Arra való, hogy ha nem tudsz a kajával elég fehérjét bevinni, akkor ezzel pótolhatod. Némi pluszt adhat talán edzés után, de egyébként nem sok értelme van ezt inni, többre mész valami teljes értékű étellel, tojással, hússal, hallal.
Köszönöm a választ. Igen tisztában vagyok, a táplálékkiegészítőkről.
Én is tudom, hogy rengeteg márka által kaphatóak különféle boltokban. Már kipróbáltam egy hasonló terméket amit keresek, viszont hányingert keltő volt az íze.
Ezért kérdezem, hogy ismer-e valaki olyat, ami olyan ízű mint a kérdésemben említett por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!