Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi ideig marad bent az...

Mennyi ideig marad bent az étel az emberben?

Figyelt kérdés

Kicsit érdekes post lesz. Szóval szerdán ebédre olyan étel volt amiben volt kukorica is (elég sok) aztán ettem banánt nutellával és vacsorára is azt ettem amit ebédre.

Az érdekesség hogy csütörtök hajnali 2-3 körül volt 2x lazább székletem és abban gondolom az ebédből származó kukorica volt,viszont utána meg csak péntek este és most volt székletem (ez normális volt már) viszont ebben is volt kukorica (bár a maiban már jelentéktelen mennyiségű).

Szóval mi lehet az oka hogy akkor éjjel is láttam már kukoricadarabokat a székletemben,viszont még szombaton is volt bennem? Gondolom inkább az éjjeli volt az abnormális gyorsaságú áthaladás rajtam,viszont akkor utána miért maradt meg bennem jobban?

2015. okt. 10. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel!én például csak vasárnap eszek reggelire zöld hagymát kolbásszal, szalonnával, szóval ilyen egészségges ételekkel.és utána egész nap hasmenésem van, ilyenkor már a reggel elfogyasztott felsorolt ételeket szaro...m ki?
2015. okt. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!