Vajon minek a hatására indul be az emberben a húsundor?
Fontos: Nem az a kérdésem, hogy miért lesz valaki vegetáriánus!
Mert ezt már előttem feltették párszázan. Többeknél több oka is van, van aki az állatok szeretete, van aki egészségügyi okokból, van aki vallási okokból (stb... had ne soroljam) lesz vegetáriánus.
Én most konkrétan a húsundorra, mint olyanra kérdezek rá!
Valaminek a hatására ez a jelenség sokaknál (nálam is) kialakul. Ez is az egyik oka szokott lenni a vegetáriánussá válásnak.
Gyerekkorban vagy olyan korai kamaszkorban, 9-12 éves kor körül jelentkezik sokaknál, a szülők szokszor letudják azzal, hogy finnyás, válogatós, majd kinövi, de nem. Épphogy erősödik és mikor már el tudja dönteni önállóbban, hogy megeszi e vagy nem akkor tudatosul benne és a környezetében is, hogy vega.
Szóval szerintetek vajon mi lehet a kiváltója a hústól való megundorodásnak?
Hármas, akkor te eszel húst, csak keveset.
Amúgy én kiskoromban is utáltam, kinevettek.
En a halat es a sertest nem eszem meg:
Undor miatt
Sertes: mindent (komolyan mindent megeszik fuj...)
A halnak meg a latvanya undorito a szamomra. Nem eszem meg :D
3as vagyok.
Igen, eszek húst, de csak azért, mert különben nem hagynak békén itthon. És amúgy undorodva eszem, mert szörnyű íze van.. A csirkemellnek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!