Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? (Hasmenés)

Mit tegyek? (Hasmenés)

Figyelt kérdés
Keddtől kezdett el menni a hasam.Szerdán ettem egy kiflit és attól is hasmenésem volt,egész nap nem ettem mást csak azt az egy kiflit.Most egész nap koplalok vizet iszok.Esetleg ehetek-e valamit?Esetleg rostos gyümölcslevet ihatok?A rostostól nem lehet semmi bajom?

2015. okt. 8. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fekete tea cukor nélkül, főtt krumpli sózva, háztartási keksz. Széntabletta, Bolus adstringens tabletta.
2015. okt. 8. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmilyen gyümölcslevet ne igyál, főleg ne rostosat, ami tele van cukorral.

Sós ropi, sós vízben főtt burgonya. 1-2 napig ne egyél kenyeret sem, legfeljebb pirítva, ne egyél vajas, zsíros dologokat, gyümölcsöt.

2015. okt. 8. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Főzz ki sósvízben egy-két marék rizst, hűtsd le szobahőmérsékletre (semmiképpen sem jéghidegre!), és apránként idd meg. Még akkor is, ha nem különösebben jó az íze.

Ugyanakkor a rizst is edd meg, répa- vagy cukortalan almalevet igyál hozzá.

Megeheted az almát vagy a répát nyersen is.

A sok és gyakori, de nem túl hideg víz ivása is nagyon fontos, hogy ne legyél dehidrált, mert úgyis sok folyadékot veszítesz.

2015. okt. 8. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment mindenkinek a zöld pont :)
2015. okt. 8. 21:58
 5/5 anonim válasza:
és ha mindent kiprobáltál de semmi eredménye? Nekem évek ota megy a hasam folyamatosan az eredményeim viszont jok az orvosok szerint.Márcsak ha egy pohár vizet megiszok at is hasmenéssel jár!olyan szinten van a hasmenésem hogy végbél repedésem lett tole megint!Mit tudok tenni? Valaki tudna segíteni?KOószonom szépen elore is.
2023. ápr. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!