Mi volt az eddigi legrosszabb élményed a hasmenéssel, hascsikarással kapcsolatban? Mi okozta?
Nyaraláskor 2 nap is előfordult (most az éven, Horvátorszgában), hogy kaja után 10perc múlva rohantam a wc-re, és konkrétan épp, hogy ráültem, szó szerint kirobbant belőlem...minden!! Nagyon durva volt, közben lüktetett a hasam, meg csikart, azt hittem, hogy ott halok meg. És ha ezután 40fokban mertem inni egy pohár vizet, akkor újra ez történt, csak konkrétan a víz jött ki alul!!
Szóval megvárni, amíg megnyugszik a gyomrom, este pedig 3 feles pálinka. (pedig addig is ittam napi 2-3 felesnyit, de semmit nem ért). Nem tudjuk, hogy mi okozhatta, egyszer spagettit csináltam, friss alapanyagokból, klímás kocsival vittük haza a boltból, esély se volt megromolnia, máskor meg a legjobb étteremben ettünk, és a kávé után éreztem zuborogni a gyomromat...:(
nekem kettő nagyon rossz is van.
egyszer koliban jött rám péntek délután a hasmenés, mikor készültem haza, nos azon a hétvégén nem tettem ki a lábam a szobából (volt a szobának saját vizesblokkja). óránként 2-3x is ki kellett mennem, de éjjel volt egy legalább másfél órás üldögélés is, mert folyamatosan kellett. szombat reggel már világos volt, mire lecsillapodott és tudtam 1-2 órákat aludni. vasárnapra elmúlt, de a fáradtságtól azt a napot is végigaludtam. vírus lehetett, mert mikor szobatársam hétfőn visszajött ő is erről számolt be, bár neki nem volt ilyen durva.
a másik is vírus volt, tesóm szedte össze a munkahelyén. az egész család széntablettán és pirítóson élt másfél hétig. pont azon a hétvégén volt a kedvenc zenekarom koncertje a városban, amire már hónapokkal korábban megvettem a jegyet és ki kellett hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!