Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételek tudnak gyorsan...

Milyen ételek tudnak gyorsan "hizlalni"?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok 172cm és 54kg. Nagyon vékonynak érzem magam de a legrosszabb a karom/csuklóm. Szégyellek csak pólóba lenni. Milyen kaja az amiből minden nap kéne ennem? Teljesen mindegy h mennyire egészséges csak szeretnek végre kilókat

2015. szept. 28. 19:38
 1/2 anonim válasza:
100%
Minden hizlal, ami a napi kalóriaszükségleteden felül kerül bevitelre a szervezetedbe. Én a helyedben energia és fehérjegazdag étrendet követnék sporttal :)
2015. szept. 28. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Az első jól írja.

Nincs ilyen csodaétel. S te tudod kitapasztalni, hogy miből tudsz kalóriatöbbletet elérni. Sokat érsz egy tömény étellel, ha 2 falat jóllakat fél napra...

Én pont ugyanúgy eszem, ha fogyni vagy tömegelni akarok, egyszerűen a kalóriamennyiség, emiatt a makrotápanyagok aránya is más (a testnek grammos igényei vannak, nem százalékosak).

Személy szerint sokkal nagyobb az éhség elveréséhez szükséges kalóriamennyiség, ha szénhidrátosan eszem, viszont az nem esik olyan jól, számomra tuti nem az az egészséges. Viszont nem okoz gondot ugyanilyen sokat enni szénhidrátszegényen, zsírosan étkezve, ha nincs is rá akkora szükségem... Aki képtelen enni, ha nem kifejezetten éhes, annál ez nem működne, nálam igen.

Sose mondd, hogy mindegy, mennyire egészséges. Oké, ideiglenesen lehet kissé durvulni, de sok-sok héten át ne sokkold a tested.

2015. szept. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!