Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit szabad enni, most oszinten?

Mit szabad enni, most oszinten?

Figyelt kérdés

Füvet? Vagy kartonpapirt?

Mert en azt a tajekoztatast kaptam h mindentol cukorbeteg lesz az ember aminek van taperteke.

Tehat nem szabad enni kenyeret, turorudit, muzliszeletet, energiaitalt, sot leginkabb semmit.

Most gondolhatnatok h en kover vagyok, de sajnos attol is rosszabb: sovanykover vagyok, azaz 60kilo korul vagyok, 173 magas, 26eves, csunya pokhassal, keskeny vallak, gyermeki felsotest.

Bar mar 3 honapja jarok edzeni de a pocak valtozatlan, sot sztem rosszabb lett, mert többet eszek, mint amennyit izomepitesre hasznal a szervezet.

Ez a kocsog szervezet izmot nem bir epiteni de zsirt az korlatok nelkul.

Csak tudnam minek, ha ugyis az izmot sor asztja el eloszor.

Na tehat kapom az oltast h cukorbeteg leszek stb

Oke, akkor ertem a szisztemat, ehgyomorra kell menni edzeni de naponta ket orat es ez igy mukodik.

2015. okt. 8. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Remenytelen eset lehetsz:

csak a termeszet adhatott volna akk nekem rendes testalkatot -

azert nem voltam edzeni mert -

total egyedül vagyok -

munkaba kell jarni meg egyedul elek -

[link]

2015. okt. 9. 22:19
 12/13 A kérdező kommentje:
ez a csávó a before képen néz ki ugy, mint ahogy én sosem fogok
2015. okt. 10. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Jól is néznénk ki, ha először a szívizmot bontaná el a test és a zsírtartalékokat akkor sem... A haláltáborokban jó sok plöttyedt hájpacnit találtak volna (sok ember volt jó húsban, amikor bekerült)... Már ha az ember ilyen evolúciós zsákutcaként nem halt volna ki már rég.

Nyilván felhasználjuk a zsírtartalékokat egy ponton s jóval hamarabb, mint az alapvetően szükséges izmokat. Az extra izmok persze bomlanak koplaláskor, illetve kevés fehérje bevitelkor az, ami van...

2015. okt. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!