A teljes kiörlésü péksütemények (pl kakaóscsiga) vagy a kekszek (győri édes, zabálom) hizlalnak? Vagy néha szabad őket enni ha édeset kíván az ember?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 11:31
1/2 anonim válasza:
Kakaós csigából én nem láttam teljes kiöltésűt. Az átlag amivel én találkoztam, fehér lisztből készül és hízlal legalább annyira, mint a csoki. Ráadásul a kakaó is édesség benne. Az édes kekszek is hízlalnak. Ettől függetlenül lehet bármit enni, csak mértékkel. Napi egy csokitól vagy fél zacskó keksztől nem hízik az el, aki nem hajlamos rá. Igazából bármi belefér, csak mértékkel.
2/2 anonim válasza:
Gondolj bele, a teljes kiőrlésű liszt tartalmazza a korpát is. Lassabban szívódik fel, később fogsz megéhezni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!