Tudtok olyan oldalt, ahol az ember figyelemmel kísérheti, hogy mi hiányzik az étkezéséből/mennyire táplálkozik egészségesen?
Olyasmire gondolok, ahol pl. meg lehet adni (akár a hozzávalók arányával is), hogy mit fogyasztunk, és hosszabb vagy akár napi távlatban is kimutatja, hogy mennyire megfelelő a táplálkozásunk illetve hiányoznak-e fontos tápanyagok az étrendünkből (vitaminok, ásványi anyagok pl.).
Ha valaki tud ilyen programot vagy oldalt ajánlani nekem, előre is nagyon köszönöm.
Amint meglesz az egészséges táplálkozás definíciója, létre fog jönni ez az oldal.
Addig definíció hiányában sajnos magunkra vagyunk utalva.
Ne haragudj, de szerintem félreértetted a kérdésem.
Az egészségesen nyilván egy átfogó fogalom, de lentebb kifejtettem.
A fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok napi ajánlott beviteli arányára már rég vannak táblázatok, előírások.
Olyan oldal érdekelne, ami kimutatja, hogy a napi étrendemmel sikerült-e mindent bevinnem a szervezetembe, és esetleg heti-havi szinten is megtekinthető, ha rendszeresen alulmarad valamelyik érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!