Egy 13 éves fiúnak mennyi az optimális testsúlya körülbelül?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert szeretném megtudni,hogy sok vagy kevés-e a testsúlyom. 42 kilogramm vagyok2015. okt. 2. 12:11
1/8 anonim válasza:
Hány cm?
Es nem mindegy az sem, hogy az a 42 kg miből "áll" , mármint zsír leginkabb vagy izom
2/8 A kérdező kommentje:
161 cm vagyok
A testtömegindexem 16,20 kg/m2
Percentilisem 17%
2015. okt. 2. 12:27
4/8 anonim válasza:
en nem adok mar a bmi értékre....szerintem hülyeség :'D
5/8 anonim válasza:
persze, itt a gyakorin senki nem ad a BMI-re, mert mindenkin 40 kiló tiszta izom van extrában, hát hogyne :p
6/8 anonim válasza:
Én azért nem adok a bmi-re, mert attol, hogy nem felelek meg az átlagnak ( alatta vagyok) meg jól érzem magam, nincs semmi bajom,stb...
Es nem az átlagnak akarok megfelelni :D
Es mostanában ez szerintem csak magasabb lesz, mert több gyerek duci, mint normál ( nem bmi, hanem 'ránézés' szerint) testalkatú
8/8 anonim válasza:
Szerintem pont jo ..13 eves lany cok es en 40,5 vagyok meg néha 41 :D bár en olyan 157-8 cm vok :) de sztem ez jo suly bar ha te hizni akarsz akkor egyel sokat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!