Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Koleszterinszint csökkentésre...

Borika00 kérdése:

Koleszterinszint csökkentésre jó lenne ez a recept?

Figyelt kérdés
Két kanál mézet és három teáskanál törött fahéjat keverjen össze 2 dl forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a koleszterinszintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a krónikus magas koleszterinszint lecsökken. Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza a koleszterinszint emelkedését.
2015. okt. 1. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem hatott a leírt módszer, sokat ne várjál tőle.
2015. okt. 1. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért kell csökkenteni?
2015. okt. 2. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog hatni.
2015. okt. 2. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ mennyiről kell csökkenteni. Ha csak minimálisan, akkor talán van rá esély. De pl. az én 10,6-os koleszterinemet semmilyen diéta vagy tuti recept nem fogja levinni normál tartományba, ezért már nem is kísérletezek ilyesmivel.
2015. okt. 2. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem 8,44. Akkor maradjon a gyógyszeres kezelés?
2015. okt. 3. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha túlsúly miatt magas a koleszterined, akkor kipróbálhatod ezt a fahéjas cuccot+sport+diéta, javulhat a helyzet (persze inkább a sport+diétától).

De ha öröklötten magas (mint nekem), nincs túlsúlyod, és a triglicerid szinted is normál tartományban van, akkor azon semmi csodarecept nem segít, csak az orvos által felírt tabletták. Én már minden módszert kipróbáltam.

2015. okt. 3. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs túlsúlyom és a triglicerid jó. A HDL koleszterinem is kicsit magas ami a jó koleszterin.
2015. okt. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!