Milyen természetes székletpuhítók vannak?
Figyelt kérdés
Mostanában (második alkalommal) bogyós székletem van, pár bogyó kijön a többi benn marad,inger van de egyszerűen nem jön ki és kézzel kell kiszedjem.2015. szept. 30. 21:38
1/13 anonim válasza:
Ne szedd ki kezzel...
Igyal rostos dobozos gyumolcsleveket, sok vizet /asvanyvizet/ teat/ kefirt, ill keruld a csokit, kakaot, nehez kajakat.
2/13 anonim válasza:
Szilvale, lehetöleg 100 %-os.
Kaphato naturtekakban is. De szerencse a szerencsetlensegben, h pont most van a szezonja, akar ki is preselheted magad is! Mig rendbejön a szeklet, addig igyal 1-1 dl-t alkalmankent.
3/13 anonim válasza:
Sok víz sok nyers rostos növényi termés . Só , zsír , fehér liszt szárít és leterhelő .
4/13 anonim válasza:
Húú! Én nem fognák kezet veled :)
5/13 anonim válasza:
Este áztass be vízbe 1-2 evőkanál (őrölt) lenmagot és reggel edd meg. Ha nagyon nem bírod magában az ízét akkor rakhatsz bele lekvárt vagy joghurtot.
6/13 A kérdező kommentje:
Fertőtlenítem a kezem :D koszi a valaszokat,a szilvat mar nagyon sok helyen olvastam,hogy jo
2015. szept. 30. 22:50
7/13 anonim válasza:
Legalább napi 2,5 l folyadék, ha lehet víz.
Ez a titka.
Ha nem iszol eleget, és nehezen székelsz hosszú távon, könnyen kijöhet az aranyered is.
8/13 anonim válasza:
Egyébként én terhesen ezt használtam,nem árt, 5-10 perc alatt meghajt. De ne szokj rá,mert anélkül nem fogsz tudni magadtól üríteni.
9/13 anonim válasza:
Utolsó 2 voltam, mindenképp a napi 2,5 l víz ne maradjon ki! Kezdj inni, a Lavolac-t csak max 1 hétig használd, és meglátod helyre jössz. Sajnos tapasztalt, én sem ittam eleget, és már nálam ez nem probláma. Nekem is nehéz volt, ráadásul csak heti egyszer sikerül.
10/13 A kérdező kommentje:
Ismerem a laevolac szirupot, nem is akarok hashajtókat szedni mert még fiatal is vagyok hozzá,illetve nem akarok hozzászokni,a folyadékbevitellel nincs gondom,de hiába iszok sokat...
2015. szept. 30. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!