Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez természetes dolog?

Ez természetes dolog?

Figyelt kérdés

Meg vagyok ijedve, mert van amikor 1 nap nincs székletem, másnap van 2-3x, aztán 1-2x..

A székletem néha úszik a víz tetején, és ahogy ma láttam szétbomlott a vízbe, és meg vagyok ijedve, hogy ez mi lehet...

2015. aug. 2. 12:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Az elfelejtettem odaírni, hogy egyéb panaszom nincs..

15/F

2015. aug. 2. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Annak természetes, aki nem figyel a megfelelő táplálkozásra és rendszeres székletürítésre. Ez utóbbinak a természetes és rendszeres napi ritmusát már gyerekkorban ki kell alakítani. Napi ürítésszám az előzetesen 1-2 nappal bevitt táplálék mennyiségétől és összetételétől függ. Ha könnyebb,mint a víz, akkor tele van gázokkal.
2015. aug. 2. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Mégegyszer voltam WC-n szerintem megy a hasam.. Lágyabb volt a székletem, és sötétebb színű mint szokott. Most már ezért is meg vagyok ijedve, hogy az miért van.. Illetve WC-zek és utánna kb 10 percre már megint érzem, hogy kéne menjek..
2015. aug. 2. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nemrég kezdődtek a tünetek, akkor lehet, hogy elkaptál valami fertőzést, vírust. Nyáron ebből rengeteg van. Ilyenkor diéta, széntabletta vagy Lopedium segíthet. Ha régebb óta, akkor érdemes felkeresni az orvost. Allergia is lehet, például laktóz.
2015. aug. 3. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez a helyzet pontosabban tegnap óta áll fent. Tegnap rengetegszer voltam wc-n kb 12-13x ma már csak 2x. A székletem még mindig nem az igazi, de úgy érzem, hogy javul a helyzet..
2015. aug. 3. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor "csak" egy kis vírus. :) Azért még pár napig figyelj magadra, könnyen vissza lehet esni. Jobbulást :)
2015. aug. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!