Ez természetes dolog?
Figyelt kérdés
Meg vagyok ijedve, mert van amikor 1 nap nincs székletem, másnap van 2-3x, aztán 1-2x..
A székletem néha úszik a víz tetején, és ahogy ma láttam szétbomlott a vízbe, és meg vagyok ijedve, hogy ez mi lehet...
2015. aug. 2. 12:19
1/6 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem odaírni, hogy egyéb panaszom nincs..
15/F
2015. aug. 2. 12:20
2/6 anonim válasza:
Annak természetes, aki nem figyel a megfelelő táplálkozásra és rendszeres székletürítésre. Ez utóbbinak a természetes és rendszeres napi ritmusát már gyerekkorban ki kell alakítani. Napi ürítésszám az előzetesen 1-2 nappal bevitt táplálék mennyiségétől és összetételétől függ. Ha könnyebb,mint a víz, akkor tele van gázokkal.
3/6 A kérdező kommentje:
Mégegyszer voltam WC-n szerintem megy a hasam.. Lágyabb volt a székletem, és sötétebb színű mint szokott. Most már ezért is meg vagyok ijedve, hogy az miért van.. Illetve WC-zek és utánna kb 10 percre már megint érzem, hogy kéne menjek..
2015. aug. 2. 14:11
4/6 anonim válasza:
Ha csak nemrég kezdődtek a tünetek, akkor lehet, hogy elkaptál valami fertőzést, vírust. Nyáron ebből rengeteg van. Ilyenkor diéta, széntabletta vagy Lopedium segíthet. Ha régebb óta, akkor érdemes felkeresni az orvost. Allergia is lehet, például laktóz.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a helyzet pontosabban tegnap óta áll fent. Tegnap rengetegszer voltam wc-n kb 12-13x ma már csak 2x. A székletem még mindig nem az igazi, de úgy érzem, hogy javul a helyzet..
2015. aug. 3. 15:36
6/6 anonim válasza:
Akkor "csak" egy kis vírus. :) Azért még pár napig figyelj magadra, könnyen vissza lehet esni. Jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!