Szénhidrát diétában jártas emberek, szerintetek?
Bocsi ha hosszú lesz. Szénhidrát csökkentett diétát tartok, de egyszerűen hülyének tartom magam a ch folyamatos számolgatásához. Kb. 1 hete csinálom, megpróbálok napi 160 g-ot bevinni gondolatból, vagyis hogy ne lépjem túl. Leírom 1 napi étkezésemet :
Reggeli: 2 szelet Norbi rozsos vekni, 2-3 szelet sonkás szalámi,paprika, paradicsom.
Tízórai: ezt kihagyom mert nem tudok enni, nekem ez sok étkezés lenne dél előtt, pótvacsorával pótolom
Ebéd: 30 dkg csirkemell vagy karajszelet( mikor milyen hús, eszek zsírosabbat is, pl: oldalast), zöldségköret pl: sült zellerhasábok vagy friss görög saláta
Uzsonna: 1 vagy 2 db. Tükörtojás zöldsékekkel.
Vacsora: kb. akkora mennyiség ami a reggelim, 2 szelet update kenyér szalámival, zöldségekkel.
Utóvacsora: fél salátauborka.
A problémám: még nem kezdtem el a sportot mellé mert állandóan éhes vagyok és úgy érzem nincs energiám. Szerintem valamit rosszul csinálok. Ha sportolnék, heti 4 alkalommal 45 -60 percet bicikliznék. A kérdésem: szerintetek kevés a bevitt szénhidrát mennyisége? Bele férne ha pl. ebédhez barna rizst fogyasztanék? Nem ehetek : tejterméket, magvakat, savanyúságot, gyümölcsöt egyéb okokból és természetesen eitritet használok édesítésre. Probléma van az étrendemmel, vagy ez csak azért nehézkes, mert még az elején vagyok és fura a változás? Köszi az értelmes válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!