Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így sok? 160 cm-hez 47 kg,...

Ez így sok? 160 cm-hez 47 kg, sport nélkül.

Figyelt kérdés
Anorexiával kezelnek, és a gyógyulás alatt nem végezhetek semmi komolyabb sportot. Lovagolni pár hetente elmehetek, de az se sok - tesi alól fel vagyok mentve, naponta kb. csak fél órát sétálok. 160 cm vagyok, és 47 kg-ra kell visszahíznom (most vagyok 40-41). Az lenne a kérdésem, hogy ez a súly nem sok? Nem fogok nagyon hájasnak látszani, ha mindezt fel kell szednem, és emellett meg nem sportolhatok? És ha eszek teljes értékű ételeket, rengeteg húst, zöldséget, tejterméket stb. akkor nassolhatok mellette? Mert ha zsírrá alakul, akkor mindegy, hogy milyen formából vittem be a kalóriát, nem?

2015. szept. 29. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Csak mert valszeg fogsz még nőni.
2015. szept. 29. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, 11 éves koromtól vagyok ekkora... szóval valószínűleg nem :(
2015. szept. 29. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz sok. Nem tudom, hogy ilyen szélsőséges esetben épül-e vissza az elvesztett izomzatból. Majd meglátod. A magasságodhoz jó súlynak tűnik a megcélzott érték.
2015. szept. 29. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lesz sok a magasságodhoz. Az a lényegi kérdés, hogy hány kg-nál menstruálsz, mert az a minimum. A menzesz nagyon fontos, van ismerősöm, aki alig tudott teherbe esni, mert serdülőkorában anorexia miatt sokáig nem menstruált, és felnőtt korában azt mondta a nőgygyóász, hogy fejletlen maradt a méhe. Szóval ne félj a kg-októl, nem lesz sok, próbáld fejben is elengedni, akkor a menzesuzis hamarabb jön. És mindent ehetsz majd, csak okosan kell étkezni (napi 5x étkezés, de ezt gondolom a kórházban megtanítják), és akkor egyáltalán nem fogsz elhízni, se hájasodni. Ne félj semmitől!
2015. szept. 30. 06:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!