Hasmenésre megoldás ilyen helyzetben?
Összeszedtem valami vírusos hasmenést, kb. 6 nappal ezelőtt kezdődött, úgy 3 napig csak lazább volt a székletem, de 3 napja kőkeményen mindentől megy.
Konkrétan ha vizet iszok, akkor utána egyből megyek...
Gyógyszert azért nem szeretnék bevenni, mert azt akarom, hogy kiürüljön a szervezetemből ez a vírus, vagy akármi.
Viszont sajnos koplalni sem tudok, mert eléggé savas vagyok, és alapból 1-2 óránként ennem kell valamit (többször eszek keveset, néha kekszet, ilyesmi, mert arra sem akarok gyógyszert szedni..), és ha nem eszem, hanem koplalok, akkor annyira megmarja a gyomromat a sav, hogy konkrétan le kell ülnöm a fájdalomtól.
Tipp, hogy ilyenkor mit lehet enni, vagy inni, vagy csinálni? :(
/Próbáltam banánt enni, meg sajtot (pannónia), de egyik sem segített/
Ha még a víz is kimegy belőled, akkor mégiscsak kellene valamilyen gyógyszer, hiszen ki fogsz száradni és az veszélyes állapot, én a helyedben sürgősen elmennék orvoshoz.
Széntabletta tájékoztatóján ez van:
"a szén fajlagos felülete igen nagy, ezáltal a bélcsatornában lévő méreg-anyagokat, baktériumokat megköti és így hatástalanítja azokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!