Mi a véleményetek az Abonett kenyerekről fogyókúrázók diétázók számára jó?
Nincs benne kb. semmi, csak egy pici glutén, nekem értelmetlen dolog (20 éve kóstoltam, szörnyű).
Akkor jó, ha 1-2 szelettel kiváltasz egy szelet kenyeret... De hogy ez segít-e a fogyásban, az természetesen korántsem bizonyos.
Diétának nem igazán az a jó, mert csak éhesebb leszel tőle, mert ettél is valamit amitől beindul a gyomorsav termelés de hamar le is megy és csak enni akarsz utána.
A fogyókúra megint más dolog.
Ahhoz nem keveset kell enni, hanem sokat kell mozogni,
miközben nem éhezel viszont minőségi táplálékot kell enni, amitől a test nem éhezik, viszont nem is hízik, csak az izom épül fel. Ezek a fehérje források. Persze az egyre intenzívebb mozgás az első, amivel indul a diéta. Azután a minőségi étkezés, amivben van kevés zsiradék, kevés lassú felszívódású szénhidrát és sok fehérje. Ha az egyre intenzívebb mozgást kihagyod, akkor nem ér az egész sokat, sőt a diéta a fogyásra önmagában semmit nem ér, mert csak még jobban egéhezel a végére és jön a JOJÓ effektus. Amit leadtál azt legközelebb felfalod, mert eleged lesz a diétázásból és abból, hogy egyre rosszabbul érzed magad tőle, mert nem a zsír fog lemenni, hanem az izom és csak fáradékonyabbá és levertebbé válsz tőle.
Az egyedüli jó fogyókúra úgy kezdődik, hogy mozgás napról napra egyre intenzíveben. Mellé jöhet a minőségi diéta, amit már írtam. Sok fehérje és kevés szénhidrát, kevés zsír és sok rost, vagyis zöldség gyümölcs. Ne meg a vitamin források.
Az abonettet meg el lehet felejteni, mert az a rossz diétás módszer mintapéldája.
Igaz, nem fogsz tőle hízni de nem is laksz jól és kezdődik a szenvedés amit hamar megelégelsz ha addig rosszul nem leszel tőle amíg kiderül, hogy hosszú távon semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!