Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem fogyókúrázok csak kevesebb...

Nem fogyókúrázok csak kevesebbet eszek!?

Figyelt kérdés
Reggelire nem eszek túl sokat ,ebédre sem eszek sokat, vacsorázni is alig vacsorázok. a kenyeret teljesen elhagytam.helyette abo nettet és kétszersültet eszek.mozgok.heti kétszer táncolok, minden nap felülésezek.szerintetek ilyen módszerrel lehet fogyni? nem szeretnék fogyókúrázni ezért csinálom ezt. Szerintetek hatásos?

2012. szept. 12. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
De, kérdező,ez fogyókúra. Te is nagyon jól tudod. Nem értem a kérdést akkor... ezzel fogyni fogsz,igen. Csak a kétszeresét hízod majd vissza.
2012. szept. 12. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan, ez egy nagyon szar fogyókúra, amint egy kicsit is többet eszel, azonnal megy zsírba.
2012. szept. 12. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:

De ez pontosan fogyókúra.

És igaza van az előző válaszolóknak...nagyon hamar vissza fogod hízni, sőt többet.

Azért írom ezt, mert én éveken keresztül így szenvedtem. Alig ettem, az édességet nagyon mellőztem, stb...le is fogytam szépen, de ha egy picit is többet ettem már híztam tőle. Kezdődött minden előről, rengeteget szenvedtem, az életem egy fogyókúra!

Most is nagyon vigyázok, de több kalóriát viszek a szervezetembe, mert tanultam belőle.

2012. szept. 22. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ameddig nem ehezel, es csak az adagokat csokkented, ami hosszutavon ossze is szukiti gyomrodat--> nem is fogsz nagyobb mennyiseget kivanni, azzal semmi baj! Amennyiben ezt rovid tavon csinalod(legyen az 1-2het, 1-2honap) es ehezteted magadat majd utana mint az orult elkezdesz enni akkor, ahogy elottem is irtak, tobbet fogsz visszahizni!

Viszont elottem kommentelok; ez nem fogyokura hanem eletmod valtas! Eljarni heti 2x tancolni, meg lemondani a kenyerrol nem fogyokura hanem olyan dolog amit ha bevezet az ember a mindennapi dolgaiba akkor hosszutavon alakformalast tud elerni, szenvedes es "eletreszolo fogyokura" nelkul. Szoval hajra!!:-)

2012. okt. 24. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!: DD
2012. okt. 25. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
azóta 11 kg-ot fogytam:) nekem bevált:)
2013. márc. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!