Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyókúrázok. Nagy gáz, ha...

Fogyókúrázok. Nagy gáz, ha délután négykor ettem egy tányér harcsapörköltet túrós tésztával? Máskor nem szoktam szénhidrátot enni sosem. De most kivételt tettem.

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak egyszer volt, és lemozgod, akkor nem gond.
2014. júl. 16. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

mindig eszel szénhidrátot, kivéve ha állandóan húst eszel.

nézz után egy tudományos fogyókúra cikknek

2014. júl. 16. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok. De általánosságban beszéltem. Pl: kenyér, tésztafélék, sütik, stb.
2014. júl. 16. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:

ennyitől nem lesz bajod, kivéve ha ez "falásroham" volt, vagyis nem tudtál ellenállni. ha alapból megfontoltad, és úgy döntöttél, hogy márpedig megérdemlem, mert eddig mindent rendesen csináltam és amúgy is le fogom mozogni, és most nem érzel bűntudatot, akkor nincs gond.

ha az első történt, akkor aggódj, mert máskor is elő fog jönni és hosszú távon nem fogsz eredményt elérni

2014. júl. 16. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gáz. A felsorolt dolgokon kívül rengeteg dologban van szénhidrát, a legtöbb zöldségben is. A gyümölcsökben pedig kifejezetten sok van, ahogy a hüvelyes zöldségekben és a krumpliban is.
2014. júl. 16. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

rizs, köles több szénhidrátot tartalmaz mint a tésztás ételek többsége.

nem beszélve azokról a cukrokról amiket gyümölcs, tejtermék és néhány zöldség segítéségvel viszel be, amiről valsózínűleg nem is tudsz.

a diétázás csak jó sporttal és életvitellel együtt fog működni.

(a krumpliban nincs sok szénhidrát, sem a hüvelyesekben)

2014. júl. 17. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A rizshez és köleshez képest nem sok, de a krumpli 20%-os, és a hüvelyesek 30-60%-os szénhidrát tartalma szerintem nem kevés.
2014. júl. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!