Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimia! Mit tegyek?

Bulimia! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19 éves vagyok, és táplálkozási zavarokkal küzdök. Voltam duci, átlagos majd nagyon vékony és végül megint átlagos.

Fogytam. Pár hét alatt eltudom érni azt, hogy jól nézzek ki és jól érezzem magam. Aztán beüt a kraft. Ez a pár hét abból áll: koplalás+sport sport.

Nehezen bírom, majd jön 2-3 nap, amikor habzsolok, rengeteget eszem. Egy nap után még azt mondom oké, majd másnap megint elkezdek enni, és jön a hánytatás. Ma müzli, palacsinta, jégkrém, és utána kihányok mindent magamból, csak azért, hogy ne hízzak vissza. Beteges, nem bírom már a stresszt, rettenetesen félek, hogy visszahízok, de néha nincs önuralmam, a kevés evés és a rengeteg sport miatt. Mit tegyek?!

Rosszul vagyok, épp most hánytam, fáj a gyomrom és még hányingerem is van. :((((

2015. szept. 12. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
2015. szept. 12. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a pszichológust javaslom. Írtam privit, kérlek válaszolj.
2015. szept. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!