Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit jelentene életkilátáso...

Mennyit jelentene életkilátások szempontjából, ha mostantól csak Soylent-en élnék?

Figyelt kérdés

Az állkapocs dolgoztatása miatt rágóznék is mellette naponta.

Lehetőleg szakmailag hozzáértőbb emberek válaszát várom, nem azokét, akik idegenkednek az efféle dolgoktól.

És egy ÁTLAGOS magyar ember egészségtelen táplálkozásával szeretném összehasonlítani, nem egy dietetikusok által összeállított, házi séf által elkészített étrenddel, amit kevesen engedhetnek meg maguknak, nem csak anyagilag, hanem idő szempontjából sem.

Abból indultam ki, hogy az emberek vagy értékes időt pazarolnak a szendvicsek elkészítésére, nem beszélve ha főznek is, vagy a szintén drága gyorskaját fogyasztják és még csak táplálkozási rituálé sincs, rohannak enni és utána rohannak vissza dolgozni.

2015. szept. 7. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2015. szept. 7. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Azóta már vannak sokkal egészségesebb alternatívák (persze drágábban).

Pl. a BERTRAND. [link]

Ez csak természetes összetevőket tartalmaz.

Ha valaki kipróbálná, van egy 5%-os kuponkódom, de nem tudom, meddig érvényes: REFZUMMEIKDO0

2017. febr. 10. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha válaszhoz jutottál más forrásból, kérlek oszd meg velünk! Vagy ha te magad szereztél saját tapasztalatot. Engem is érdekel a Soylent és a hasonlók, pl. a Jimmy Joy Plenny Shake.
szept. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!