Nem szívta meg magát tejjel a zab!?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy nem reggel csinálom meg zabkását (nincs rá időm), hanem este a tejbe öntöm a zabot, és berakom a hűtőbe majd reggel felmelegítem. De reggel kiveszem a hűtőből, és ugyanolyan állagú volt mint ahogy betettem este. Nem szívta fel a tejet a zab. Ötlet? (nem ér lebénázni!)2015. szept. 2. 15:25
2/7 anonim válasza:
Vagy minimum langyos tejbe tedd bele, és utána ha kihűlt tedd hűtőbe. Vagy a másik megoldás: este csináld meg teljesen a zabkását és reggel (ha melegen szereted) melegítsd meg. De amúgy hidegen is finom (sőt, szerintem finomabb:D).
3/7 Szintiszoli123 válasza:
A zab minőségén is sok múlik.
Tudok jól abszorbáló zabot 200 Ft/500 gramm áron és tudok rosszat 600 Ft/500 gramm áron is.
4/7 A kérdező kommentje:
Hideg tejbe raktam.... Köszi!!
2015. szept. 2. 16:33
5/7 A kérdező kommentje:
És mikor édesítsem? (mézzel szoktam) este mielőtt hűtőbe rakom vagy reggel? vagy teljesen mindegy? mást nem szoktam csinálni vele
2015. szept. 2. 16:35
6/7 Szintiszoli123 válasza:
Ne édesítsd. Reggelire nem eszünk cukrot és jó okunk van rá.
7/7 anonim válasza:
a méznek nem jó a 40< fok. Lebomlanak bizonyos anyagok benne.
Ha ennél hidegebb, mikor csinálod, akkor este is bele teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!