Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen vékony?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és körülbelül 8 éves korom óta nagyon vékony is. Inkább csak magasodok, de nem "szélesedek". Enni szoktam rendesen. Általában nem sokat, de annyit szoktam, amennyi kell. Néha többet is. Nassolni is sokszor szoktam.

Sportolni ritkán szoktam. Hetente 4-szer, 5-ször elmegyek vagy futni, vagy biciklizni, de így sem hízok. Jelenleg 60 kg vagyok és 184 cm.

A legjobb az lenne, ha olyan tippeket adnátok, amivel izmot szedhetek fel. (Meg valamennyi hájt) :)

2015. aug. 31. 16:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Most vettem észre, hogy sok a szóismétlés. Utólag is bocsánat.
2015. aug. 31. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Fehérjedús táplálkozás, súlyzós edzés!
2015. aug. 31. 16:57
 3/5 anonim válasza:
Edzés edzés edzés+ tejtermékek,csirke!
2015. aug. 31. 17:03
 4/5 anonim válasza:
Szerintem ne fuss, mert attól csak sovány leszel.Egyik barátom is sokat fut és mindig azt mondja, hogy bármennyit ehet, mivel sokat fut, nem hízik, sőt! Súlyzós edés, sok-sok fehérje.
2015. szept. 1. 13:44
 5/5 anonim válasza:

Ezt ird be a youtubra: workout nagyon izmos leszel tőle

Amugy en is nagyon sovany vagyok de en igy jobban szeretem magam. Szerintem ne elhízni akarj csak izmosodni😇😉 Soksikert!

2015. okt. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!