Megeszik egy átlagember 1400 forintot naponta?
Szerintem senki nem eszik meg napi 1400 Ft-ot. Főleg nem fémpénzben!
:-)
Egyébként ki az az "átlagember"?
Van, akinek egy hétre jut ennyi, és van,akinek csak a reggelije többe kerül.
Én heti kb. 9 ezer Ft-ot költök ételre, ez napi 1280Ft.
Ez fedez napi 4 teljes étkezést, hússal, zöldségekkel, körettel.
A mennyiségek:
Hús: napi kb. 400 gramm, kb. 2,8kg hetente
Kenyér: kb. 70dkg hetente
Sonka és sajt 25-25 dkg hetente
Rizs: napi 20-25dkg
+ zöldség, ami épp jólesik
Néha veszek még túrót körözöttnek, kiváló vacsora
Csokit, fagyit, üdítőket nem igen veszek, mert szűk a költségvetésem, és nem is túl egészségesek.
24F
180cm, 82kg
(ezeket azért írtam ide, mert ebből tudsz viszonítani, hogy neked kb. mennyi kaja kellhet)
Ez reális összeg, persze nem tudhatom, mennyi az átlag. Én kevesebbet költök ételre, speciális étrendem van, viszont nem olyan nagy a kalóriafogyasztásom (se nagy, se sokat mozgó, sem izmos nem vagyok).
Emberfüggő, mennyi ételre van szükség, s bár pluszkalóriát könnyű olcsón bevinni, de egy nagy izomtömegű kemény fizikai munkásnak még fehérjéből is több kell, mint mondjuk nekem, az pedig már nem annyira olcsó. Az ízlés, igény (úgy értem, ha valakinek nem elég az egészséges házi étel, hanem étteremben akar szarvast és nyers lazacot enni, annak ára van) is számít valamit, vannak speckó diéták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!