Hány kalóriát fogyasztotok naponta?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 06:51
1/10 anonim válasza:
Nekem az alapom 1700,1150 a keretem,szeretnék leadni pár kilót.Mivel mozgok is,amivel 300-400 kalóriát még elégetek,így 1400-1500at be szoktam vinni.
2/10 anonim válasza:
Kb 2500-at. De nem is vagyok vékony. Le kéne vinnem 1400-ra,mert fogyni szeretnék...csak enni is szeretek.
3/10 anonim válasza:
Kb. 500 körül igyekszem maradni, de mindig túllépem kicsit. :(
Fogyni akarok.
4/10 anonim válasza:
Utolsó,így tuti,hogy nem fogsz tartósan fogyni?Vagyis,ha eldöntötted,hogy örökre!elég neked a napi 500kcal,akkor igen.De nagyon veszélyes,amit csinálsz.Én 1400-al már fogytam 2 kilót.Első voltam.(Ha kell segítség,nyugodtan írj.)
5/10 anonim válasza:
Én 800-tól már hízok, szóval jó ez így, köszi.
6/10 anonim válasza:
Soha nem számolom. Eszem, ami éppen van.
7/10 anonim válasza:
Átlagban 1800-2000, de néha sikerül 1600 alá mennem :D Fogyni akarok, de az utolsó kilókkal nehéz.
Ennél is kevesebbet még a remek, laktató étrendemmel és a legmegfelelőbb időzítéssel sem tudok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!