A bőralatti pattanásokra jó ha naponta egy kis késhegynyi élesztőt eszem? Úgy hallottam segít.
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 13:23
1/2 anonim válasza:
Nekem nem segített, kiderült, hogy rosaceás az arcbőröm, bőrgyógyász adot rá megfelelő kezelést.
2/2 anonim válasza:
Én már sok mindent kiprobáltam, mivel énis pattanásos voltam
Ha belsőleg szertnéd kezelni: ajánlom a különféle növényi gyógyteákat, mint pl kamilla tea ami köztudottan gyulladás csökkentő hatású
Az élesztő nekem nem vált be
Külsőleg: teafaolajos kezelés: vattakorongra egy kicsit ráraksz és bekened vele a pattanásaidat, de viszont kellemetlen szaga van sajnos, de annál hatásosabb
Nekem a sudocrem vált be, mely több mindenre is jó :)
2 éve próbáltam ki , pár hónapig használtam és már sokmal szebb az arcom , még a kipirosodott arcbőrt is helyreállította.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!