Hogyan csináljam?
Igen, elképzelhető, h azért zsírosabb egy kicsit az alhasad, mert elég sokat ettél gyors kajákat. Nem vagyok táplálkozás szakértő, sem életmód tanácsadó, csupán azt mondom, amit tapasztaltam magamon, illetve ami nekem is segített.
Egyet fogadj meg: tény és való, h csupán felülések és hasprések kombinációjától nem lesz kockás a hasad. A szép definiált hasizom elérése érdekében elengedhetetlenek a magas intenzitású cardio (zsírégető) edzések. Ilyenek pl. a futás (ez gyönyörűen pucolja a hasizmod), a tempósabb sétálás, biciklizés, illetve a váltogatott intenzitású edzések. Vagyis 20 mp tempó 10 mp pihenő.
H is néz ki ez a gyakorlatban?
Edzésterv: guggolás, váltott lábú kitörés, fekvőtámasz
20 mp-ig folyamatosan, intenzíven, kifulladásig végzed a guggolásokat, majd 10 mp pihenő. Utána ugyanígy a váltott lábú kitörést, amjd a fekvőtámaszokat. Nem kell számolni, h mennyi megy. Ha 2 megy, 2 megy. Ha 20, akkor 20. A lényeg az, h adj bele mindent. 3-4-5 körben végezd a feladatsort, ha kell emeld a tempós rész idejét, adj hozzá gyakorlatokat.
Remélem tudtam segíteni!
Szép napot! :)
Nagyon köszönöm, megpróbálom betartani amiket írtál :)
Viszont neked is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!