Volt itt már valaki anorexiás?
érteem
és még annyi,hogy hány évesek voltatok ilyenkor?
16 éves voltam kb. Meg voltam róla győződve, hogy mindenki gyűlölni fog mindaddig amíg teljesen csontosra le nem fogyok. Minden egyes falattal bűntudatom volt.
Volt, hogy egész nap sportoltam, de többször elájultam, összeestem. Általában napokig nem ettem semmit, ha mégis, azt rögtön felkelés után, reggel, de ez is minimális adag volt. Aztán persze azonnal mentem utána futni. A gondolataimat 100%-ig lefoglalta az általam ocsmánynak vélt alakom. Mindent megvettem a boltban amire ráírták hogy fogyaszt. Minden pénzem ráment.
"Gyógyulás" úgy jött, hogy szép lassan rájöttem, hogy ez nem ér meg ennyi áldozatot, mert imádok enni. Most 170/60 vagyok, visszahíztam pár év alatt.
Nem vagyok megelégedve magammal, nem merek levetkőzni mások előtt( soha), nem merek tükörbe nézni deréktól lefele, mert elfog az undor. Most is fogyózok és sportolok, de már nem drasztikusan. Örülök ha tartom a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!