Mit tegyek? Segitsegre lenne szuksegem.
Figyelt kérdés
Nagyon boldogtalan lany vagyok az eveszavarom miatt, megkeseriti az eletemet. 15eves vagyok, 150cm es 40kg es nem menstrualok. Egyszeruen nem merek enni ha igen akkor meg olyan dolgot amirol tudom hogy nem hizlal de azis csak 1fajta pogacsat aruljak itt es azt eszem mar lassan 1eve. Tesoim szuleim esznek mellettem mindent en meg nem merek semmit mert felek hogy meghizom. Egyik pillanatban azt erzem barmit ehetek hiszen senki nem foglalkozik az alakjaval es nem az a legfontosabb, utana meg ha megeszem valami olyasmit pl: egy kiflis szendvicset, 1fagyit, fotetelt vagy barmit mindjsrt azt hiszemagamrol hogy maris kover lettem, vagy ha megiszok egy pohar kakaot vagy 1 330mles Spritot. Napi 2szer talan 3szor eszem ha tobbszor akkor mar azon gondolkodom hogy elvagom az ereimet. Napi kajam: reggel az a pogacsa, delben neha dinnye, vacsira meg egy nagyon kicsi fotetel, de igazabol egesz sokat mozgok de akkot sem metek enni. Este egyeltalan nem eszek, 5kor eszem utoljara. Es mindig masokkal foglalkozom hogy mit es mikor esznek. Nagyon boldogtalan vagyok es amikor a szuleim hozzak a volt kedvenc kajaimat en meg eldugom cagy kidobom oket vagy megsem rszem eltudnad sullyedni szegyrnembe es azt erzem meg kellene halnom. Ma veletlen beettem es holnapra biztos koverebb leszek, ma ettem: tejfolt kiflivel,dinnye,lecso es diabetikus fagyit es itt sirok hogy egyre koverebbe teszem magam. Egyszeruen mar nem birom tovabb mar elni sincs kedvem. Kerem valaki segitsen mert mar nem birom tovabb, valaki adjon tanacsokat csak kerem ne hagyjanak igy ketsegbe esve.2015. aug. 20. 22:06
11/11 Joros krisztina Tina válasza:
Szia,szerintem egyaltalan nem vagy kover!40 kg vagy 15 evesen,ez nagyon is keves.
Reggeli:Bundaskenyer,vajaskenyer egy kis teaval,vagy esetleg egy kifli,vagy pogacsa.
Tizorai:Valami kasa,vagy valami leves.
Ebed:Fottetel(Es nem fotelxP)
Vacsora:Valami konnyu kaja:)
Valahogy igy kene etkezned.Remelem tudtam segiteni.
UDV:Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!