Segitsegre van szuksegem! Hogyan lehet lekuzdeni a depressziot?
Ezek hazi praktikak, amiket itt irnak, kb B terv.
Neked el kell menni a hazi orvosodhoz, kerned egy beutalot egy szakrendelesre, ahol ott fog ulni egy ember, aki KEPES VALOBAN SEGITENI. Miutan o megtalalta az okokat, utana mar valoban fognak segiteni a fennti otletek.
Tudom, hogy magyar ember azt hiszi, erobol ki tudja magat kezelni az ember es pszichologus lenni hulye, de keves olyan betegseg van, amibol annyira nehez kijonni egyedul, mint ebbol.
Ez nem egy hangulat vagy egy allapot, hanem a lelek betegsege, ami aprankent felorli az ember szervezetet es kapcsolatait. En mernok vagyok amugy nem pszichologus, de lattam mar a barati korben milyen irtast tudott veghezvinni a depresszio.
Kerlek, menj vele orvoshoz.
Keress egy becsületes vidàm baràtkört.Probàld nem a gondjaidra koncentràlni,hanem probàlj olyan dolgokkal foglalkozni ami boldogsàgot kelt benned.
Mindenesetre szügséged lessz idöre és a gyogyulàs lassan fog mutatkozni. Igyàl nyugtato teàkat mérsékelt mennyiségben. Ha
A depresszió súlyos betegség, nem pedig múló rosszkedv! Nem gyógyul meg magától, hanem súlyosbodik!
Feltétlenül orvoshoz kell fordulni.
Nekem, meg még többeknek ** segített, sőt néha most is alkalmazom, de ritkábban kell.
Egyébként szervi oka is lehet.
(cukor-inzulin felborulás pl pánikot okozhat, ezt átéltem)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!