Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok enni rosszullé...

OMG! kérdése:

Miért nem tudok enni rosszullét nélkül?

Figyelt kérdés
Napok óta nem tudok enni rendesen, mert amint eszek egy kicsit, hányingerem lesz. Sőt néha már a víztől is. Egy egész napom abból áll kb. hogy iszok vizet, hogy ki ne száradjak, meg épphogy annyit tudok enni, hogy ne essek össze a nap folyamán. Tejcukorérzékeny vagyok és az olajos magvakra is allergiás vagyok, szóval odafigyelek arra, hogy mit eszek. Testképzavarom sincs, mert az 50 kg-ot sem érem el. Akármit eszek, legyen az hús, kenyér, édesség vagy bármi rosszul leszek tőle. Újabban már az is előfordul, hogy hasmenésem lesz. Ha ez tovább folytatódik, akkor elmegyek orvoshoz, de ha valaki tud esetleg erről valamit, megköszönném ha leírná.

2015. aug. 10. 10:05
 1/4 anonim válasza:

Nem lehet, hogy vakbélgyanús vagy?

Amúgy kívánod az ételt?

2015. aug. 10. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Bármi lehet.

- nagy meleg, ilyenkor van, aki nem tud rendesen enni

- valamilyen bél vagy nyomor probléma

- lelki okok

Ha tovább tart egy hétnél, akkor menj el a háziorvosodhoz. Ő tudni fogja, hogy merre induljatok el, milyen vizsgálatokra van szükség.

2015. aug. 10. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet gyomorfekély is. Szerintem sürgősen menj orvoshoz.
2015. aug. 10. 10:21
 4/4 anonim válasza:
Neharagudj, de ne a gyakorin kérdezd a dolgokat.. Gyorsan Menj orvoshoz
2015. aug. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!