Le eshet ettől a vércukor szintem?
Figyelt kérdés
kb 2 heete elkezdtem úgy étkezni hogy barna kenyér, durum tészta, és mivel nem vagyok édes szájú nem nagyon szoktam cukrot bevinni a szervezetembe csak gyümölccsel inkább. nos reggel le esettt a cukrom sztem mert rosszul lettem aztán ettem egy csokit és jobban voltam. sosem volt még ilyen. most vissszaálltam a fehér kenyérre mert félek.a reflux miatt tanácsolták ezt és kiprobáltam. egyébként 43 kg vagyok. 21 éves/L.2015. jún. 21. 15:31
3/9 szamo77db válasza:
Méresd meg a vércukrodat, de addig táplálkozz szokásosan. Addig ne diétázz, míg az orvos nem írja ezt elő neked!
4/9 A kérdező kommentje:
160. jah, Szerinted nem probáltam már hizni? az étvágyam jó, sokat eszek, volt hogy napi 2500 kaloriát ettem mert vezettem meg számolgattam de az se ért semmit. sőt ittam már nutridrink tápszeert is ami plusz kaloria mégse hiztam egy dekát se.
2015. jún. 21. 15:43
5/9 A kérdező kommentje:
nézték már és mindig jo volt a vércukrom, csak olvastam hogy az ilyen kenyerekben ami nem fehér kevesebb a cukor azért eszik azok is akik fogyni akarnak. én nem fogyni akartam csak azthittem nekemis elmúlik tőle a refluxom
2015. jún. 21. 15:45
6/9 anonim válasza:
A szervezetnek szüksége van a csokiban megtalálható anyagra, ezért nem vonhatod meg tőle, mert legyengülsz, most ne úgy értsd, hogy napi 1 tábla csoki, csak kell.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, de hizásban nem tud valakisegiteni esetleg? napi 5x minimum eszek. és nem vagyok válogatós.
2015. jún. 21. 15:48
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jún. 21. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!