Tippek a hízásra? (többi lent! )
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 174 cm és 48kg, szóval magas és vékony. Normálisan eszem csak néha hagyok ki egy-egy étkezést ha sietek vagy bármi közbejön. Sokan mondják, hogy nagyon jó alakom van, viszont szerintem már elég/túl vékony vagyok. Ha fel tudnék szedni kb 5 kilót sokkal jobban néznék ki és jobban is érezném magam. Régen táncoltam és izmos voltam pár éve abbahagytam és már kevésbé látszik rajtam, azóta nem sportolok. Szeptembertől elszeretnék kezdeni valamilyen sportot hátha az is meghozza még jobban az étvágyamat, de azzal így sincs gond, csak elég gyors az anyagcserém. Egy hónap és itt az iskola addig is szeretnék minimum 3, de még jobb lenne 5 kilót felszedni. Mivel vékony vagyok ennyi már biztos látszódni fog! Tudnátok olyan ételeket, esetleg étrendet vagy tippeket mondani amitől ez létrejöhet? Olyan tanácsok amiket ha betartok tényleg feljönnek a kilók!!! És itt nem az otthon ülök a tv előtt és chipset zabálok verzióra gondolok, attól nem fogok hízni csak löttyedt leszek...2015. aug. 2. 23:34
1/3 anonim válasza:
Simán csak edzés :) fekvőtámasz, hasprés, plank, guggolás, húzódzkodás, stb.. amúgy szerintem nagyon szép lehetsz, a vékony lányok szépek :)
egyél igazi ételeket, ne műkajákat és sütiket.. :) cukros üdítő helyett meg vizet igyál
2/3 anonim válasza:
Szia! Nem bántásból, de tanulj meg főzni rendes kajákat! :) Jó hobbi és lányként nem is jön rosszul. Ha már tudsz különböző leveseket, sülteket, főzelékeket, pörkölteket készíteni, akkor talán az jobban segít az étvágyadon. Tudod, az illatok, a különböző szagok elindítják a nyálelválasztást! :d Persze sportolj is vagy kertészkedj mellé. Szíved joga mit választasz.
3/3 anonim válasza:
Egyel sok tejfölt,olajos magvakat,vajat,aszaltgyumolcsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!