Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan egyek, ha folyton...

Hogyan egyek, ha folyton rosszul vagyok? Tippek, jó tanácsok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mostanában állandóan rosszul vagyok, egyértelműen pszichés alapon, a mentális problémáim már sok évre nyúlnak vissza és kezelésre is járok de most megint jött egy ilyen időszak, hogy reggeltől estig rosszul vagyok és alig tudok magamba préselni valamit, mindennap kész kínszenvedés, kitalálni, mit tudnék épp megenni. Nem arról van szó, hogy nem akarok enni, mert mondjuk félnék a hízástól, csak nem megy. És ez elkeserít.

Nagyjából egy hete már annyira nem megy, hogy napi 1x, vagy max 2x eszem, de akkor is összességében annyit, mintha egyszer. Már nagyon érzem, hogy energia hiányom van, de nem engedhetem meg magamnak, mert pont most kéne összekapnom magam és tanulni, teljesíteni.

Szóval nem azért írok, hogy elmondjátok mennyire nem helyes amit csinálok, vagy hogy a dolog okát akarja valaki megfejteni, csak abban reménykedem, hogy esetleg akad pár tanács, amire én még nem gondoltam, hogy hogyan ehetnék mégis rendesen, ha ennyire nem megy. Mert én kezdek kifogyni az ötletekből és nem tudom meddig fog tartani ez az időszak, de nem akarom hogy ez az egész teljesen felülkerekedjen rajtam.

2015. ápr. 16. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogyassz sok folyadekot, konnyen lenyelheto kajakat, pl fozelekek vagy kremlevesek, hatha ez megy :) es mielobbi jobbulast!
2015. ápr. 16. 23:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 17. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyümölcsfacsaró vagy turmixgéped ha van akkor azokkal finom leveket, turmixokat próbálj :)
2015. júl. 23. 14:09
 4/4 anonim válasza:
Ha eddig nem tetted,akkor kezdj el vitamint szedni,vagy magne B6-ot,nálam bejött. Minden reggel beveszek egyet a kávé mellé,és másfél óra múlva már meg is éhezem. Az már más kérdés,hogy nem tudok hízni...
2015. aug. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!