Hogyan tudnék egészségesen visszahízni?
Figyelt kérdés
Mindig is vékony testalkatú voltam,de pár hónapja rámjött,hogy még vékonyabb szeretnék lenni. Ez annyira "jól" sikerült,hogy nagyon lefogytam,a mellem is teljesen eltűnt,kilátszanak a csontjaim (ezzel nem is lenne baj,de előbbi nagyon zavar).Ha ész nélkül elkezdenék zabálni,tudom,hogy csak zsírt szednék fel,és még rosszabb lenne,mint volt. Hogyan étkezzek,és milyen edzéstervet kövessek,hogy sikerüljön egy picit híznom,de közben formás(/izmos) is legyek?2015. júl. 31. 08:35
2/2 anonim válasza:
Egyél sok húst,jó szénhidrátot(rizs,zabpehely) és bármit amit megkívánsz. Egyél naponta 5-6x és mellette járj el sportolni,ha már elég erősnek érzed magad hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!