Miért van az hogy kb.2 havonta rám jön az hogy 1 napig édességfüggő vagyok? Ezen a napon a vércukrom az egekben, én meg hányásig eszek, de egyépként egészségesen táplálkozok
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 20:12
1/2 anonim válasza:
Sorstarsam! Detto! Teged a kornyezeted, csaladod mennyire tamogat az egeszseges taplalkozasra valo atallasban? Engem egyaltalan nem, sot... Nalam is az van, hogy egy ideig birom-birom cernaval de aztan vegem es rosszulletig... :( es mar nagyon unom ezt. Pedig egy kb. 10 ev alatt kidolgozott "strategiam" van es egyszeruen keptelen vagyok egyes egyedul szembe uszni az arral. Bar bele tudnek nyugodni a rendszeres betegeskedesbe, bor problemakba, gyogyszer szedesbe de par eve szembe fordultam az arral de mindig elragad es lassan csendben ramegyek idegileg. Bocsanat ezert a "nem valasz" valaszert.
2/2 anonim válasza:
Szoval a lenyeg hogy szerintem a kornyezet, a csalad aki segiteni tud ebben. Legfpkeppen az ha nem egyedul "mesz az uton".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!