Szerintetek fogok izmot vesziteni, ha nem eszek szénhidrátot?
Bevallom, diétát kezdek holnaptól, de szivre tett kézzel mondhatom, hogy ez annyiban különb a többitől, hogy még ha akarnék sem tudnék éhezni :-)
Annyi az egész, hogy azt vettem észre, hogy tésztaféléket nem tartalmaz, se krumplit, se kenyeret
Ettől vesziteni fogok izomból is ? Van egy fórum ahol beszélnek erről a diétáról is mindenki azt irja, hogy 10 napon belül tényleg fogyott 7-8 kilót, ezért kérdem
És persze ezért is akarok nekifogni ! Nagy a tét :-D És nem veszélyes, 6szor eszem, nem vagyok éhes, szóval nem fogok összeesni
Ha kellőképpen fehérjedúsan táplálkozol akkor nem!
Főleg este a leglényegesebb fehérjét fogyasztanod!
Turmix pedig edzés után és lefekvés előtt, ha szoktál inni!
20:02 - én gondolkodtam már ezen. Kb 11-12 fitnesz és egészségről szóló amerikai könyvet olvastam és igazad van, ez a diéta teljesen ellentétes az eddig olvasottakkal. De én az az ember vagyok, aki úgy véli, hogy nincs lehetetlen. És ezért sokminden sikerült az életemben, ami lehet, hogy lehetetlen volt, számomra mégis elérhető, mert sokszor hittem benne, hogy van valami a logika felett is
Mindenesetre köszönöm a válaszokat és úgy döntöttem, hogy neki kezdek és 10 nap múlva igérem, hogy leirom az eredményt :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!