Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet, hogy ha cukros...

Mitől lehet, hogy ha cukros ételt vagy sok szénhidrátot eszek (tészta, krumpli) egy rövid idő után hevesebben ver a szívem?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint ez nem vércukoringadozás, mert azt csak inzulinszedők érzik meg. Az éhgyomri vércukrom normális volt, 4,1. Lehetséges, hogy szénhidrát fogyasztása után túl sok inzulin termelődik a szervezetemben, és leesik a vércukrom? A pajzsmirigyem rendben van.
2011. febr. 9. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet, hogy valamikor stressz, konfliktus ért mikor hasonló vagy ugyanilyen ételeket ettél és az agy emlékszik rá és a "menekülés" a helyzet elől miatt hevesebben ver a szíved. Nem kell valós probléma, elég ha a környezeti tényezők egyeznek (étel,ital,illat)
2011. febr. 10. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!