Egézséges, ha kardioedzés előtt nem eszek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 00:04
1/3 anonim válasza:
Hát ne éheztesd ki magad nagyon, de az se jó, ha közvetlenül előtte eszel, mert nem tudsz emészteni rendesen.
A nagy testmozgástól leeshet a vércukrod, ha nagyon régen ettél, és ez veszélyes lehet, szóval azért 1-2 órával előtte kapj be valamit, vagy ha nem tudsz nagyon semmit enni, akkor szőlőcukrot.
2/3 anonim válasza:
Testépítők szoktak ilyen úgynevezett "éhgyomros kardio" edzéseket csinálni de ők közben amino savakat vesznek be hogy ne az izmot égesse a szervezet hanem a zsír. Nagyon megoszlanak erről a vélemények hogy egészséges-e, és mindenki szervezete más szóval lehet hogy valaki egyáltalán nem bírja, de lehet hogy valaki ilyenkor érzi a legjobban magát. Személy szerint én csak néhányszor csináltam ilyet amikor reggel futás előtt nem ettem és jót teljesítmény futottam.Azért vigyázz mert ha nagyon túlterheled magad akár el is ájulhatsz.
3/3 anonim válasza:
Elvileg egészséges, javítha az inzulinérzékenységet. Viszont ha nem vagy hozzászokva, leeshet a vércukrod, és rosszul lehetsz. Ezt senki nem tudja megmondani, neked kell ismerned magad. Én most kezdtem az átmeneti böjtöt, és gond nélkül végigcsinálom az edzést 16-18 óra koplalás után is, bár mindig iszok előtte BCAA-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!