Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egézséges, ha kardioedzés...

Egézséges, ha kardioedzés előtt nem eszek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ne éheztesd ki magad nagyon, de az se jó, ha közvetlenül előtte eszel, mert nem tudsz emészteni rendesen.

A nagy testmozgástól leeshet a vércukrod, ha nagyon régen ettél, és ez veszélyes lehet, szóval azért 1-2 órával előtte kapj be valamit, vagy ha nem tudsz nagyon semmit enni, akkor szőlőcukrot.

2015. júl. 27. 00:23
 2/3 anonim válasza:
Testépítők szoktak ilyen úgynevezett "éhgyomros kardio" edzéseket csinálni de ők közben amino savakat vesznek be hogy ne az izmot égesse a szervezet hanem a zsír. Nagyon megoszlanak erről a vélemények hogy egészséges-e, és mindenki szervezete más szóval lehet hogy valaki egyáltalán nem bírja, de lehet hogy valaki ilyenkor érzi a legjobban magát. Személy szerint én csak néhányszor csináltam ilyet amikor reggel futás előtt nem ettem és jót teljesítmény futottam.Azért vigyázz mert ha nagyon túlterheled magad akár el is ájulhatsz.
2015. júl. 27. 00:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg egészséges, javítha az inzulinérzékenységet. Viszont ha nem vagy hozzászokva, leeshet a vércukrod, és rosszul lehetsz. Ezt senki nem tudja megmondani, neked kell ismerned magad. Én most kezdtem az átmeneti böjtöt, és gond nélkül végigcsinálom az edzést 16-18 óra koplalás után is, bár mindig iszok előtte BCAA-t.
2015. júl. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!