Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy kell szedni a Dr. Lenkei...

Hogy kell szedni a Dr. Lenkei vitaminokat?

Figyelt kérdés
Konkrétan hányat kell belőle bevenni egy nap? Alapcsomagot vettem (240 tabletta), a dobozra az van írva hogy mindennap egyet kel bevenni,de az eladó azt mondta, hogy 8-at, meg hogy ez havi adag. Akkor most mi van?
2010. márc. 5. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Dobd ki inkább.
2010. márc. 5. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy, az az ember egy csaló.
2010. márc. 5. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
ha estig nem jön válasz megkérdezem anyósomékat, mert ők állandóan évek óta lenkeit szednek.
2010. márc. 5. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Átverés, dobd ki. Az az ember szcientológus, ne higyj neki. Látod, már itt átvertek, utólag derül ki, h nem 1-et, hanem 8-at kell szedni naponta. Egy ismerősöm szedte, ő is valami elég sok tablettáról beszélt naponta, szerintem a 8 reális lehet. De tényleg azzal jársz a legjobban, ha kidobod.
2010. márc. 5. 18:32
 5/11 A kérdező kommentje:
JÓL VAN köszönöm szépen NEM EZT KÉRDEZTEM.
2010. márc. 5. 19:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam, hogy 8-at kell bevenni, meg ez is a logikus (eleve 8 tablettás kiszerelés a neve), de a hátulján meg az van, hogy napi egy tablettánál többet ne vegyünk be. Ezért nem értem. És nem a vallás topikban tettem fel a kérdésemet, leszrom, hogy szcientológus.
2010. márc. 5. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok.

Megkérdeztem anyósomékat és napi 8db tablettát kell bevenni.

Ők teljesen megvannak vele elégedve és évek óta szedik és semmi bajuk nincs betegségileg. Ez is olyan, mint minden más,hogy valakinek bejön valakinek nem.

2010. márc. 6. 18:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. márc. 6. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én napi 9-et szedek,a közepes Lenkei-ből.25L
2011. márc. 13. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem irhatja rá a dobozra a valódi mennyiséget, mert üldözi a gyógyszeriparon keresztül az összes olyan hivatal, akik valamilyen kapcsolatban állnak a gyógyszergyártókkal, a gyógyszermaffiával.

Viszont jó hír, hogy pert nyert az ÁNTSZ-szel szemben, így a jövőben szabadon forgalmazhatja áldásos készítményeit.

2011. ápr. 23. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!