Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki ismer valami gyors es...

Ki ismer valami gyors es tartos fogyokuras modszert?

Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 02:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit felhasznalsz.

Tartosan.

2015. júl. 2. 03:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit felhasznalsz. Gyors, es tartos, csak be kell tartani minden nap.
2015. júl. 2. 03:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Keveset enni , és tuti ,hogy lefogysz és tuti,hogy nem hízol vissza .
2015. júl. 2. 05:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én
2015. júl. 2. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Sokféleképpen lehet fogyni, de hogy tartós legyen, azért állandóan tenni kell, nem feltétlenül aktívan, de világos, hogy nem ehetsz akármennyit utána sem, hiszen akkor visszahízol.

Az én kedvenc s egyetlen működő módszerem a szénhidrátcsökkentés (s egy csomó más trükk, mert ez önmagában nem ér nálam semmit, kemény dió vagyok). Ez általánosságban jó másnak is, de hogy mennyire érdemes lecsökkenteni vagy hogy konkrétan milyen étrendet használjon az ember, azt egyedszinten kell eldönteni. A tipikus szálkásító étrend sokaknak bejön, én nyomorultul érezném magamat úgy s feladnám hamar.

2015. júl. 2. 13:47
 6/7 anonim válasza:

Ird be a keresobe, hogy high carb low fat vegan diet. Ennyit a szenhidratcsokkentgetesrol...

Egy honap alatt 5 kilot fogytam es iszonyat sokat izmosodtam. Napi 2600 kcal mellett...

Az a lenyeg mi van pontosan az eteledben, nem az hogy mekkora az adag meg mennyi kaloria van benne.

2015. júl. 3. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Nyilván nem az evéstől izmosodtál, bár hogy nem sokat, az tuti, az embernek az nem megy.

S mi az, hogy ennyit a szénhidrátcsökkentgetésről? Teljesen jó alapötlet, sokaknak bejön. Nekem aztán semmi bajom a 80/10/10 nyersvegánokkal sem, kinek mi a jó. A párom sok zsírt és még több szénhidrátot eszik, mert neki csak úgy megy. Én pedig boldogan ketogénezek, mert sokkal jobb érzés, mint a sok szénhidrát, amitől csak éhes vagyok sokkal több evés mellett is. Nem vagyunk egyformák.

2015. júl. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!